Website innovatieplein voor Koningsdag Emmen 2024.

Logo Plastic Positivity in .svg

Opdrachtgever

NHL Stenden Emmen

Werkzaamheden

UX & Webdevelopment

Voor NHL Stenden Hogeschool hebben wij de nieuwe website voor het project Plastic Positivity mogen bouwen met een custom UX design. Dit plein was een fysiek onderdeel van de looproute van de Koning en zijn familie toen zij Emmen bezochten voor zijn verjaardag.

Het plein was omgetoverd tot een prachtige bloementuin, een gieter met een ‘waterstroom’ van plastic flesjes, een vijver van granulaat korrels en meer dan duizend 3D geprinte bloemen van circulaire plastics. Hiermee laat Emmen zien dat wij dé plek zijn voor spectaculaire innovaties op het gebied van circulaire plastics.

Hoe hebben wij NHL Stenden geholpen?

Medewerker NHL Stenden plaatst granulaatkorrels

Over Plastic Positivity

Emmen is dé plek voor spectaculaire innovaties op het gebied van circulaire plastics, zowel in Nederland als in Europa. Hierom staat de gemeente Emmen ook bekend. Plastics zijn nuttige materialen en niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Maar zoals iedereen weet, hebben plastics ook een keerzijde. Ze breken vaak niet of zeer slecht af als ze in het milieu terecht komen en ze worden gemaakt uit eindige fossiele bronnen, zoals aardolie. Plastic is dus een prachtig product en tegelijk doen ze er in Emmen alles aan om te voorkomen dat er nieuw plastic uit aardolie bijkomt. Alles is erop gericht om bestaand plastic langer te gebruiken, te hergebruiken of te maken uit natuurlijk materiaal. Kortom, Emmen is positief over plastic! #plasticpositivity

Website voor Koningsdag Emmen Innovatieplein

Om bovenstaande missie te versterken hebben de samenwerkende partijen een fysieke plek gekregen op de route van de Koning tijdens zijn bezoek aan Emmen op Koningsdag. Wij zijn als Dynalogical gevraagd om hier digitaal bij te ondersteunen. Gezamenlijk met NHL Stenden Hogeschool en alle betrokken partijen hebben wij ervoor gezorgd dat er een website live werd gezet dat past bij de uitstraling van het innovatieplein en dat klaar was voor veel verkeer door sterke hosting. 

Dynalogical heeft een geweldige job gedaan met de website plasticpositivity.nl! Het contact was super prettig en het team is deskundig en klantvriendelijk. Echt een frisse, benaderbare club. We zijn enorm blij met het resultaat. Aanrader!

Plastic Positivity op IMAC

Ook op zoek naar webdesign uit Emmen?

En maak kennis met Dynalogical! Samen bespreken we wat Dynalogical voor uw bedrijf kan betekenen.

Joran support