Grote impact voor accountancy studenten met de Ploegman Award.

NHL Stenden Logo

Opdrachtgever

NHL Stenden Emmen

Werkzaamheden

Logo Ontwikkeling

Voor NHL Stenden Hogeschool hebben wij een nieuw logo voor één van hun initiatieven gedesigned en ontwikkeld. NHL Stenden is een grote hogeschool met veel verschillende studiemogelijkheden en wereldwijde locaties. 

Samen met het team van NHL Stenden Hogeschool hebben wij een concept ontwikkeld voor de Ploegman Awards. Een award dat jaarlijks gedreven accountancy studenten zal stimuleren om verder te groeien in hun vakgebied. Onderstaand kunt u verder lezen over de Ploegman Awards.

Hoe hebben wij NHL Stenden geholpen?

De Ploegman Award

De Ploegman Award is vernoemd naar Eenje Ploegman. Zij was verbonden aan de opleiding Accountancy en overleed in 2020 aan de gevolgen van kanker. Ze had een grote passie voor accountancy en haar betrokkenheid bij studenten was groot. Ze wilde het verschil maken en is daarom veel bezig geweest met het optimaliseren van de opleiding.

Ploegman zocht de samenwerking met de praktijk en liet communicatie en persoonlijk leiderschap een veel grotere rol spelen. Daar waar zij voor stond, leeft nu voort in de Ploegman Award. Haar familie heeft besloten om jaarlijks minimaal 1.000 euro ter beschikking te stellen aan een succesvolle accountancystudent.

Wat zijn de volgende stappen?

Jaarlijks zal de Ploegman Awards worden uitgereikt om studenten te stimuleren te blijven groeien in hun vakgebied. De uitstraling van de awards hebben blijvende impact en zullen studenten blijven ondersteunen en motiveren. Wij als Team Dynalogical zijn trots om projecten met zo veel maatschappelijke en emotionele impact uit te mogen voeren.

Voor een nieuw te ontwikkelen logo heb ik contact gezocht met Dynalogical. Mijn contact met Justin was erg prettig en hij heeft samen met zijn team mijn idee kunnen omzetten naar een daadwerkelijk wenselijk eindproduct. Dynalogical heeft onder een strakke deadline een logo opgeleverd waar ik als opdrachtgever enorm tevreden over ben. Zoek je als organisatie een partij die flexibel is, mee kan denken en daadwerkelijk afspraken na komt dan raad ik Dynalogical zeker aan!

Ook op zoek naar een logo uit Emmen?

En maak kennis met Dynalogical! Samen bespreken we wat Dynalogical voor uw bedrijf kan betekenen.

Joran support