Effectieve Herstelcoaching en Reïntegratie na Verslaving Ervaringen

Recovered 2 Work Logo Transparant

Opdrachtgever

Recovered2Work uit Alkmaar

Werkzaamheden

UX & Webdevelopment

Recoverd2Work

Recovered2Work.nl is een professionele en toonaangevende organisatie uit Alkmaar die zich richt op het begeleiden en ondersteunen van mensen bij hun terugkeer naar werk na een periode van ziekte of arbeidsongeschiktheid. Met hun uitgebreide expertise in re-integratie en coaching bieden ze op maat gemaakte diensten om het re-integratieproces soepel en succesvol te laten verlopen. Door middel van een nieuwe website kunnen zij hun diensten online op professionele wijze tentoonstellen en aanbieden.

Hoe hebben wij Recovered2Work geholpen?

Jennifer Du Floo & Justin Ripassa

Reïntegratie en herstelcoaching

Recovered2Work biedt ondersteuning op alle levensgebieden en werkt nauw samen met zorginstellingen. Het uiteindelijke doel is dat mensen weer aan het werk gaan en volledige autonomie krijgen. Ze hebben gespecialiseerde coaches en bieden trajecten op maat.

Aanpak van trajecten

De trajecten die Recovered2Work biedt, zijn ontwikkeld in samenwerking met professionals uit het veld. Ze streven ernaar om vanaf het begin van het traject duidelijk te maken wat er zal worden behandeld. Hun bedrijfscultuur is erop gericht om de cliënt van start tot einde een sluitende aanpak te bieden.

Wat zijn de volgende stappen?

Nu dat de nieuwe website van Recoverd2Work is gerealiseerd is het belangrijk om bezoekers te trekken. Hiervoor hebben we een cross-channel strategie uitgedacht. Door middel van SEO, SEA en Sociale Media wordt er een constante stroom aan nieuwe klanten naar de website getrokken.

Macbook met Recoverd2Work als achtergrond
Pagespeed Insights

Betere toegankelijkheid doormiddel van een sterk geoptimaliseerde WordPress website.

Met een gemiddelde score van 95 is Recovered2Work aanzienlijk verbeterd in de Google ranking ten opzichte van de oude website. Door onze optimalisatie wordt de nieuwe website van Recovered2Work door Google sneller bovenaan geplaatst en daardoor is ook de website beter te vinden!

Zeer tevreden over dit bedrijf. Vakkundig en persoonlijke aanpak. Ik ben zeer blij met het eindresultaat!

Ook op zoek naar webdesign uit Emmen?

En maak kennis met Dynalogical! Samen bespreken we wat Dynalogical voor uw bedrijf kan betekenen.

Joran support