Nieuwe website met 3D-modellen voor Repak

Repak logo wit in SVG formaat

Opdrachtgever

Repak Nederland uit Emmen

Werkzaamheden

UX & Webdevelopment

Repak Nederland is een internationaal gerenommeerd bedrijf dat zich richt op het ontwikkelen, produceren en leveren van verpakkingsmaterialen en -oplossingen voor verschillende sectoren.

Het bedrijf biedt een breed scala aan verpakkingsoplossingen, waaronder op maat gemaakte oplossingen voor specifieke producten en toepassingen. Zij werken nauw samen met klanten om oplossingen te bieden die voldoen aan hun specifieke behoeften en eisen. Samen met Repak hebben wij gewerkt aan hun nieuwe website.

Hoe hebben wij Repak geholpen?

*Product is eigendom van Repak Nederland

Repak Nederland samenwerking: Ontwerp, 3D modellen en ICT-oplossingen

Dynalogical is door Repak Nederland benaderd voor een design van hun nieuwe website. Onze focus was om de website naadloos aan te laten sluiten op de betrouwbaarheid, vertrouwen en persoonlijk contact die Repak al decennialang uitstraalt. Door onze samenwerking met Hästkraft en Zenit Fotografie hebben we Repak Nederland een vernieuwde uitstraling gegeven, waardoor hun verpakkingen en machines op een professionele manier tentoongesteld worden aan de rest van Nederland.

Een van de vernieuwende ontwikkelingen die we hebben toegevoegd zijn innovatieve 3D modellen van de producten van Repak Nederland. Hierdoor worden de producten “tastbaar” gemaakt voor bezoekers en potentiële nieuwe klanten die de website bezoeken. Uit onderzoek blijkt dat bezoekers door het bekijken van deze 3D modellen langer op de website blijven en vaker contact opnemen voor een offerte aanvraag.

Na de oplevering van dit project bieden wij als leverancier van ICT-oplossingen continue ondersteuning. Onze hosting en ondersteuning zorgen voor ongeremde snelheid, betrouwbare beveiliging en frequent persoonlijk contact. Door deze samenwerking met Repak Nederland kunnen we de online aanwezigheid van Repak Nederland optimaliseren en ervoor zorgen dat zij een groter bereik hebben binnen Nederland. Repak Nederland kan zich blijven richten op wat ze het beste doen, terwijl wij zorgen voor de technologische oplossingen om hun website naar een hoger niveau te tillen.

Dynalogical staat ook voor u klaar

Dynalogical Medewerkers met het logo in handen
Website van Repak Nederland op een Mac Studio
Pagespeed Repak

Betere toegankelijkheid doormiddel van een sterk geoptimaliseerde WordPress website.

Met een gemiddelde score van 99 is Repak aanzienlijk verbeterd in de Google ranking ten opzichte van de oude website. Door onze optimalisatie service wordt de nieuwe website door Google sneller bovenaan geplaatst, waardoor er meer verkeer ontstaat op de site.

Prettig, persoonlijk contact, waarbij oprechte interesse is in onze organisatie en de oplossingen die we onder de aandacht willen brengen op de website. Een goede eerste indruk achtergelaten, met een sterke onderbouwing voor de gekozen opbouw van de website en de erin verwerkte elementen. Fijn in de communicatie en snel schakelen heeft geresulteerd in een mooie site die snel online was. Dank jullie wel team Dynalogical!

Repak website op een iPhone

Repak Nederland: Ontwikkelaar, producent en leverancier van op maat gemaakte verpakkingsmaterialen

Repak Nederland is een toonaangevend bedrijf dat zich richt op het ontwikkelen, produceren en leveren van op maat gemaakte verpakkingsmaterialen en -oplossingen voor verschillende sectoren. Of het nu gaat om een standaard verpakking of een op maat gemaakte oplossing voor specifieke producten en toepassingen, Repak Nederland biedt een breed scala aan verpakkingsoplossingen.

Het bedrijf werkt nauw samen met klanten om oplossingen te bieden die voldoen aan hun specifieke behoeften en eisen. Repak Nederland begrijpt dat elke klant uniek is en daarom bieden zij een persoonlijke benadering om ervoor te zorgen dat de verpakkingsoplossingen perfect aansluiten op de wensen van de klant.

Als u op zoek bent naar op maat gemaakte verpakkingsoplossingen, dan is Repak Nederland de juiste keuze. Het bedrijf beschikt over de expertise en ervaring om u te helpen bij het vinden van de beste oplossing voor uw verpakkingsbehoeften. Neem contact op met Repak Nederland voor meer informatie over hun op maat gemaakte verpakkingsmaterialen en -oplossingen.

Repak website op een iPad
Repak afbeeldingen op twee iPhones

Ook op zoek naar webdesign uit Emmen?

En maak kennis met Dynalogical! Samen bespreken we wat Dynalogical voor uw bedrijf kan betekenen.

Joran support