Dynalogical Logo Dynalogical Logo
Dynalogical Logo

Digitalisering voucher Drenthe ondersteunt MKB bedrijven bij het digitaliseren van hun onderneming.

Zondag 1 mei 2022

U kunt vanaf 10 mei een digitaliseringsvoucher aanvragen bij de Provincie Drenthe tot wel € 3000 euro.

 

Wilt u dit ook? Lees dan verder of neem contact met ons op!

 

De provincie Drenthe is terug met de digitaliseringsvoucher om ondernemend Drenthe te ondersteunen bij de digitalisering van hun bedrijf. Hier valt natuurlijk ook het bouwen van een website onder. Hier leest u meer over waar de subsidie voor is, voor wie en hoe u het kan aanvragen voor uw bedrijf. Wij helpen u graag mee!

 

De Digitaliseringsvoucher Drenthe is er voor de aanschaf van nieuwe producten, processen en diensten voor digitalisering en ter ondersteuning van nieuwe verdienmodellen. Ook kan het worden ingezet voor het verbeteren van bestaande producten, diensten of processen door toepassing van digitalisering. Voorbeelden zijn bijvoorbeeld het digitaliseren van voorraadmanagement, een online boekingssysteem, een digitale veiligheidsscan, het ontwikkelen van apps en software en het toepassen van modulair ontwerp.

 

Door het digitaliseren van uw bedrijf vergroot u uw kansen op uw markt. Het doel van de voucher is om uw onderneming te verbeteren, maar ook om de Drentse economie sterker te maken.

 

De Digitaliseringsvoucher Drenthe is een subsidie van maximaal €3.000,- en 50% van de kosten. De aanvraag moet minimaal €1.500,- zijn.

 

 

Past bovenstaande uitleg bij uw project als ondernemer? Volg dan nu het volgende stappenplan:


1.  Contact met ons team: Ziet u ook de voordelen van de digitaliseringsvoucher van de Provincie Drenthe? Ons team staat voor u klaar om samen met u de mogelijkheden te bespreken. U kunt bellen met ons op +31 (0)6-11 17 42 13 of mailen naar klantenservice@dynalogical.nl

2. Offerte op maat: Tijdens het kennismakingsgesprek zal er samen met u gekeken worden naar wat u nodig heeft en hoeveel dit zal kosten. Met deze offerte kunt u door naar de volgende stap!

3. Aanvraag indienen: Nu dat je onze offerte op maat hebt ontvangen kunt u de aanvraag doen bij de provincie Drenthe voor de digitaliseringsvoucher. Het indienen van de aanvraag moet u zelf doen, echter kunnen we wel adviezen geven zoals vermeldt in de volgende stap.

4. Hulp bij je aanvraag indienen: Wij helpen je graag zo ver als wij kunnen bij het aanvragen van de subsidie. Wij kunnen de aanvraag niet voor u doen, maar wel advies geven over het voorstel. Dit doen we vrijblijvend en gebaseerd op wederzijdse vertrouwen.

Enthousiast geworden?

Vraag direct een offerte aan

30% goedkoper dan het gemiddelde webbureau voor dezelfde hoge kwaliteit Offerte aanvragen