Dynalogical Logo Dynalogical Logo
Dynalogical Logo

Ben jij ook toe aan
een nieuwe website

Header

Betaalbaar Webdevelopment

ICT moet toegankelijk en leuk zijn voor iedereen. Met deze filosofie willen wij de bestaande visie over webdesign en development doorbreken. Ieder project wat wij mogen faciliteren is op maat gemaakt en voldoet ten alle tijden volledig aan de wensen en eisen van onze klanten.

Jouw wens, onze opdracht

Samen slagen wij erin om bedrijven en organisaties te kunnen voorzien van betaalbare websites. Wij specialiseren ons in het maken webdesign en development zonder templates als Wordpress. We bouwen dus altijd alles zelf. Zien we jou blij, dan zijn wij dat ook. Daarom stoppen onze services niet bij het bouwen van websites, maar kunnen wij ook ondersteuning en onderhoud bieden als je dat nodig hebt.

Dynalogical Team

Een professioneel design
is een goed begin

Wil je alvast een ontwerp laten maken voor jouw toekomstige website? Dat kan! Wij ontwerpen uw website tot in de puntjes en leveren dit in een gebundeld document aan. Standaard krijg je een huisstijl handboek en een implementatie plan.

Dynalogical Team

Uw website, volledig responsive

Om de gebruikerservaring van uw website enorm te verbeteren wordt elke website die door Dynalogical wordt geleverd standaard voorzien van een responsive ontwerp. Dit houdt in dat jouw website zich automatisch aanpast aan elk scherm.

Dynalogical Team

Laravel en Tailwind
Zijn onze basis

Om zo goed mogelijk te voldoen aan jouw eisen en wensen gebruiken wij een combinatie van Laravel en Tailwind. Dit zijn twee frameworks welke bijzonder goed samenwerken en de bouwstenen om jouw website zo soepel mogelijk te maken.

Dynalogical Team
Enthousiast geworden?

Laten we elkaar ontmoeten

Contact