Snelle WordPress hosting waar u blij van wordt.

Wordpress websites sneller maken.
Dat is onze missie.

Snelle Hosting pakketten

Hoe veel power heeft u nodig? Kies hier uw snelle hosting pakket!

Prijzen zijn excl. BTW

*Maandelijkse facturatie + €2,00 administratiekosten

** Gratis WordPress-optimalisatie

De voordelen van snelle WordPress hosting van Dynalogical:

Hoge snelheid

Een hoge snelheid van uw site is niet alleen belangrijk voor de gebruiksvriendelijkheid, maar ook voor de score die uw bedrijf vanuit Google krijgt. Wanneer uw bedrijf graag meer bezoekers wilt trekken via de website is het belangrijk dat de snelheid altijd op orde is en gemonitord wordt.

Goede service

Wanneer u kiest voor één van de snelle hosting pakketten van Dynalogical, kiest u ook voor persoonlijke service waarvan u gebruik kunt maken wanneer u dat wilt. Naast het actief monitoren van de performance van uw website staan wij ook klaar om uw vragen te beantwoorden.

Beveiligde site

Bij iedere hostingspakket zit ook beveiliging voor uw website. Uw website en de conversies die daar worden gemaakt moet worden beschermd tegen een potentiële data-lek of DDOS-aanval. Met onze beveiligingsservices kunt u met een gerust hart online ondernemen. 

Bent u overtuigd?

Heeft u nog vragen?

Wat onze klanten zeggen

Krijgt u weinig bezoekers of conversies op uw website?

Doe dan snel de gratis Google optimalisatie check om te zien wat uw website scoort!

Nog meer snelheid uit uw website halen? Laat uw website optimaliseren door Dynalogical.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn huidige domein verhuizen?

Op het moment dat u vrijblijvend een offerte aanvraagt, wordt er zo snel mogelijk contact met u opgenomen om als eerste elkaar te leren kennen en te ontdekken wat u nodig heeft in een nieuwe website. Het Dynalogical team voor snelle websites bouwen in Emmen vindt het erg belangrijk dat een website persoonlijk, betaalbaar, snel en doeltreffend is. Zo onderzoeken wij na het gesprek met u, uw situatie en hoe de investering in uw nieuwe website haarzelf zal terugverdienen.

Een website is niet bereikbaar zonder een hosting pakket. Daarom is het belangrijk dat u naast een WordPress website, ook een hosting pakket afneemt. Dynalogical levert verschillende hosting pakketten. Niet alleen voor de kleine ondernemer maar ook voor de grotere bedrijven.

Dat verschilt per website in bezoekersaantallen. Hoe meer verkeer u op uw WordPress website heeft, des te belangrijker is het om te kiezen voor een snel hosting pakket. Zo ervaren uw klanten altijd de gebruiksvriendelijkheid van uw website en maken zij meer conversies. En misschien wel het belangrijkste; als uw klanten tevreden zijn, komen ze gegarandeerd terug.

Dat kan zeker! Een hosting pakket van Dynalogical kunt u altijd upgraden. Neem even contact op, dan helpen wij u graag verder!

Ook dat is geen probleem. Wij migreren uw website en mailboxen kosteloos en nemen alle zorgen voor u uit handen. Zodra uw WordPress website weer online is op onze snelle hosting, geven wij u direct een seintje! Zo houden we onze klanten tevreden.

Zeker weten! Of dat je nu gebruik maakt van een Microsoft365 of een Google Workspace pakket, wij zorgen ervoor dat uw zakelijke e-mail altijd wordt afgeleverd.

Op zoek naar meer tips? Bekijk onze blog

Enthousiast geworden?

Of neem contact met ons op, en maak kennis met Dynalogical! Samen bespreken we wat Dynalogical voor uw bedrijf kan betekenen.

Justin wijzend

Nóg meer power nodig?

Vraag hosting op maat aan!

Vul het onderstaande formulier in om een aangepast pakket aan te vragen:

Hosting Standaard
Aanvragen

Bijna klaar!

Vul het onderstaande formulier in om dit pakket bij ons aan te vragen:

Hosting Plus
Aanvragen

Bijna klaar!

Vul het onderstaande formulier in om dit pakket bij ons aan te vragen:

Hosting Priority
Aanvragen

Bijna klaar!

Vul het onderstaande formulier in om dit pakket bij ons aan te vragen: