Ontdek Club Onbeperkt! Dé plek voor unieke ervaringen

Club Onbeperkt

Opdrachtgever

Club Onbeperkt uit Emmen

Werkzaamheden

UX & Webdevelopment

Voor Club Onbeperkt hebben wij een nieuwe snelle WordPress Website gebouwd met een custom design. Club Onbeperkt is een organisatie uit Emmen dat als doel heeft om mensen met een verstandelijke beperking frequent een onbezorgde avond uit te bieden.

Wij als organisatie vinden het belangrijk om initiatieven die onze samenleving beter maken een warm hart toe te dragen. Om deze reden wilden wij Club Onbeperkt steunen door een complete website aan hun te sponsoren.

Hoe hebben wij Club Onbeperkt geholpen?

Club Onbeperkt

Visie, missie waarom. Club onbeperkt heeft als missie om mensen met een verstandelijke beperking een veilige en zorgeloze plek aan te bieden om uit te gaan. In samenwerking met Limbo Club uit Emmen kunnen zij om de maand het evenement verzorgen op hun locatie. Voor Club onbeperkt was het belangrijk om een goede website te hebben die past bij hun uitstraling en waarbij mensen zich eenvoudig konden opgeven voor het evenement.

Een onbezorgde avond uit

Niet vaak zijn er initiatieven die zich inzetten voor het verbeteren van de uitgaansgelegenheden voor verstandelijk gehandicapten. Wij als team Dynalogical zijn van mening dat dit soort initiatieven de impuls moeten krijgen dat het verdient. Om die reden hebben wij als Dynalogical besloten om deze website als sponsor kosteloos te designen, bouwen en te hosten. Wij zijn trots dat wij hierdoor ons steentje kunnen bijdragen ter behoeve van onze samenleving.

Hoe ondersteunen wij Club Onbeperkt in de toekomst?

Dynalogical blijft actieve ondersteuning bieden bij iedere evenement van Club Onbeperkt. Denk hierbij aan ondersteuning bij het ticketsysteem, onderhoud van de website, optimalisatie en onze snelle hosting die past bij de website.

 

Foto van de website van Club Onbeperkt op een laptop
Pagespeed Insights

Betere toegankelijkheid doormiddel van een sterk geoptimaliseerde WordPress website.

Met een gemiddelde score van 97 is Club Onbeperkt aanzienlijk verbeterd in de Google ranking ten opzichte van de oude website. Door onze optimalisatie service wordt de nieuwe website door Google sneller bovenaan geplaatst, waardoor er meer verkeer ontstaat op de site.

Dynalogical heeft mijn beginnende bedrijf super goed geholpen met het maken van de website. Hierin hebben ze ook veel advies gegeven, wat voor mij erg prettig was. Het contact met Dynalogical verloopt goed; er wordt super snel en aardig gereageerd elke keer. Echt een aanrader!

Telefoon met Club Onbeperkt

Ook op zoek naar webdesign uit Emmen?

En maak kennis met Dynalogical! Samen bespreken we wat Dynalogical voor uw bedrijf kan betekenen.

Joran support