Medewerker Dynalogical met laptop bezig met Webdesign Emmen en WordPress Websites maken.

WordPress websites sneller maken.

Kan de score van uw website ook beter?

Een website verliest bezoekers en maakt minder conversies op het moment dat de score vanuit Google negatief is. Een keuze voor optimalisatie bij Dynalogical is een keuze voor een gegarandeerd succes in het verhogen van uw score, de performance van uw website en het aantal conversies wat u hiermee zult maken. 

Waarom heb ik optimalisatie nodig?

Op het moment dat uw website negatief scoort via de Google-optimalisatiecheck, loopt u bezoekers mis en daalt uw conversieratio. Door de optimalisatieservice en hosting van Dynalogical kan uw bedrijf online meer impact maken. Doe nu zelf de check!

Scoort jouw website een voldoende?

Pagespeed insights

Optimalisatie heeft veel voordelen:

Hogere conversieratio

Een trage site dat niet de bezoekersaantallen krijgt dat het verdient, zal minder conversies genereren als een sterke website met een goede Google score. De gebruiksvriendelijkheid die uw klanten ervaren op uw website na de optimalisatie van Dynalogical kan leiden tot meer conversies.

Snellere website

Een hoge snelheid van uw site is niet alleen belangrijk voor de gebruiksvriendelijkheid, maar ook voor de score die uw bedrijf vanuit Google krijgt. Wanneer uw bedrijf graag meer bezoekers wilt trekken via de website is het belangrijk dat de snelheid altijd op orde is en gemonitord wordt.

Gebruiksvriendelijkheid

Na optimalisatie van uw website door de developers van Dynalogical, zal de gebruiksvriendelijkheid aanzienlijk zijn verhoogd. Zo ervaren bezoekers een snellere loading speeds, waardoor de ervaring van uw klanten fijner wordt en de Bounce Rate (percentage vertrekkende bezoekers) afneemt.

Hoger SEO resultaat

Door de optimalisatie van Dynalogical mag u genieten van een hogere score vanuit Google. Hierdoor zal Google uw site organisch hoger plaatsen waardoor u sneller uw doelgroep zult bereiken. Indien u marketing plannen heeft met uw website voor meer conversies, is een optimalisatie door Dynalogical de eerste stap!

Ook meer conversie?

Nog niet zeker of u optimalisatie nodig heeft?

Wat gaat Dynalogical voor u doen?

Dynalogical optimaliseert uw website op verschillende manieren. De grootste onderdelen daarvan zijn:

Ook een razendsnelle website?

Geen probleem, wij helpen u. Welk pakket past bij uw website?

WordPress optimaliseren

vanaf

€399,99

Maakt uw website gebruik van het WordPress-CMS? Vaak kunnen wij hier veel verbetering boeken door te optimaliseren. Vraag een gratis check aan, en wij gaan voor u aan de slag!

Custom website optimaliseren

Prijs op aanvraag

Is uw website gebouwd op een ander CMS of bijvoorbeeld Laravel? Ook hiermee kunnen we u vaak helpen! Vraag een gratis check aan, en wij gaan voor u aan de slag!

Wat onze klanten zeggen

Veelgestelde vragen

Waarom is het optimaliseren van mijn website belangrijk?

Om uw website hoger te laten scoren binnen de Google-ranking, is het van belang dat uw website zo goed mogelijk is geoptimaliseerd. Bij het optimaliseren kijken wij naar de caching, verkleinen wij afbeeldingen en schonen wij ongebruikte code. Ook optimaliseren wij de Database van de website zodat deze nog sneller en toegankelijker is. Hierdoor kan Google de website beter indexeren waardoor uw website een hogere Google-ranking krijgt!

Bij het optimaliseren kijken wij naar de caching, verkleinen wij afbeeldingen en schonen wij ongebruikte code. Ook optimaliseren wij de Database van de website zodat deze nog sneller en toegankelijker is.

Ja! Wij garanderen een hoger cijfer voor jouw website. Het kan voorkomen dat de hosting waar je gebruik van maakt de score beïnvloed. In dat geval raden wij een hosting pakket inclusief een volledig gratis migratie aan van Dynalogical

Dynalogical optimaliseert alleen websites en webshops.

Op zoek naar meer tips? Bekijk onze blog

Enthousiast geworden?

Of neem contact met ons op, en maak kennis met Dynalogical! Samen bespreken we wat Dynalogical voor uw bedrijf kan betekenen.

Justin wijzend

Wordpress Optimalisatie
Aanvragen

Bijna klaar!

Vul het onderstaande formulier in, en wij gaan voor u checken of er verbetering te behalen valt!

Custom Optimalisatie
Aanvragen

Bijna klaar!

Vul het onderstaande formulier in, en wij gaan voor u checken of er verbetering te behalen valt!