Onderhoud en hosting voor maximale kracht webshop Drents Bakkie

Drents Bakkie Logo

Opdrachtgever

Drents Bakkie uit Emmen

Werkzaamheden

Hosting, onderhoud en optimalisatie

Drents Bakkie is een uniek bedrijf uit Emmen met twee missies: het leveren van goede koffie en het maken van een positieve maatschappelijke impact in de regio. Dit doen zij o.a. door het aanbieden van banen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.  

Als team Dynalogical mochten wij voor Drents Bakkie de hosting, onderhoud en optimalisatie verzorgen van hun webshop. Benieuwd naar het proces en de resultaten? Lees dan gerust verder.

Hoe hebben wij Drents Bakkie geholpen?

Medewerker van Drents Bakkie aan de slag met filteren koffiebonen

Over Drents Bakkie

Drents Bakkie brandt en verpakt koffie en creëren ontwikkel- en werkplekken in de regio. Met het drinken van deze koffie kunnen consumenten en bedrijven een positieve, maatschappelijke impact maken.

Een Drents Bakkie staat voor goede koffie en een positieve maatschappelijke impact in de regio. Zij geloven dat er een plek is voor iedereen in de maatschappij en op de arbeidsmarkt. Drents Bakkie maakt tevens circulaire impact door samen met hun partners met name in te zetten op drie niveaus van circulariteit. Dit zijn namelijk:

  • Reduce – Minder grondstoffen gebruiken en zo afval verminderen.
  • Re-use – Hergebruik van materialen/producten in hun oorspronkelijke vorm.
  • Recycle – (Afval)materialen hergebruiken om weer iets nieuws van te maken.

Hosting, onderhoud en optimalisatie van de webshop

Wij zijn gevraagd om de webshop van Drents Bakkie te voorzien van de nodige services met als doel om hun digitale impact te vergroten en onderhouden. Gezamenlijk met het team van Drents Bakkie werken wij op het gebied van hosting en onderhoud dagelijks om de webshop zo snel en gebruiksvriendelijk mogelijk te houden ten behoeve van de klantervaring en conversieratio.

Wat een fijn bedrijf! Je voelt je vanaf het eerste contact serieus genomen en er wordt tijd aan je besteedt. de producten en oplossingen die worden geboden zijn ook super goed. Communicatie is super fijn, attent, beleefd, zakelijk en vooral snel. Wat een geweldig jong en energiek bedrijf! Dit zijn toppers.

Ook op zoek naar webdesign uit Emmen?

En maak kennis met Dynalogical! Samen bespreken we wat Dynalogical voor uw bedrijf kan betekenen.

Joran support