Persoonlijke, Op Maat Gemaakte Begeleiding

Opdrachtgever

Hatt Begeleiding uit Emmen

Werkzaamheden

UX & Webdevelopment

Hatt Begeleiding, gevestigd in Emmen, is een toegewijde organisatie die gespecialiseerd is in het bieden van op maat gemaakte begeleiding voor individuen die hun welzijn willen verbeteren en levensuitdagingen willen aangaan. Met een team van ervaren professionals bieden ze kortdurende en reguliere ambulante begeleiding, evenals zelfredzaamheidstrainingen. Samen met Roos en haar team hebben wij gezorgd voor een nieuwe website die past bij hun diensten en de visie die zij dragen voor de toekomst.

Hoe hebben wij Hatt Begeleiding geholpen?

Justin & Roos voor hattbegeleiding logo

Wat is Hatt Begeleiding?

Hatt Begeleiding is er voor iedereen die uitdagingen in het leven tegenkomt en hulp nodig heeft in Emmen en omstreken. Ze bieden persoonlijke begeleiding aan, ongeacht de diagnose van de cliënt. Ze staan klaar voor mensen die niet hebben gevonden wat ze nodig hebben bij andere zorgaanbieders of die nieuw zijn in de hulpverlening. Ze bieden begeleiding op maat in verschillende levensgebieden. De begeleiding kan worden aangevraagd via de gemeente, een contactpersoon van Arbeidsmarktregio Drenthe of het UWV, of direct bij Hatt Begeleiding.

Begeleiding op maat

Hatt Begeleiding erkent dat veel van hun cliënten moeite hebben met het vertrouwen van mensen. Daarom zetten ze zich in voor langdurig, betrouwbaar contact en nemen ze de tijd om een vertrouwensrelatie op te bouwen. Ze bieden een veilige omgeving waarin alle onderwerpen besproken kunnen worden en waarin cliënten aan hun doelen kunnen werken. Ze bieden begeleiding op maat om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de behoeften van de cliënt.

Wat zijn de volgende stappen?

Nu dat de nieuwe website van Hatt Begeleiding is gerealiseerd is het belangrijk om bezoekers te trekken. Hiervoor hebben we een cross-channel strategie uitgedacht. Door middel van SEO, SEA en Sociale Media wordt er een constante stroom aan nieuwe klanten naar de website getrokken.

Pagespeed Insights

Betere toegankelijkheid doormiddel van een sterk geoptimaliseerde WordPress website.

Met een gemiddelde score van 97 is Hatt Begeleiding aanzienlijk verbeterd in de Google ranking ten opzichte van de oude website. Door onze optimalisatie service wordt de nieuwe website van Hatt Begeleiding door Google sneller bovenaan geplaatst en daardoor is ook de website conversie verhogend!

Dynalogical heeft mijn beginnende bedrijf super goed geholpen met het maken van de website. Hierin hebben ze ook veel advies gegeven, wat voor mij erg prettig was. Het contact met Dynalogical verloopt goed; er wordt super snel en aardig gereageerd elke keer. Echt een aanrader!

Hatt Begeleiding Telefoon
Wie-is-roos
Foto van twee telefoons met het design van de website van Hatt Begeleiding erop.

Ook op zoek naar webdesign uit Emmen?

En maak kennis met Dynalogical! Samen bespreken we wat Dynalogical voor uw bedrijf kan betekenen.

Joran support