Robuust en duurzaam, dat zijn de lampen van LULA.

Logo van LULA

Opdrachtgever

LULA uit Hoogezand

Werkzaamheden

UX, Webdevelopment & Hosting

Voor LULA hebben wij een nieuwe snelle WordPress Website gebouwd met een custom design. LULA is een leverancier van handgemaakte en duurzame buitenverlichting. Via hun nieuwe website kunt u deze prachtige lampen eenvoudig bestellen.

Voordat wij begonnen met het bouwen aan de nieuwe website scoorde LULA een 3,5 via Pagespeed Insights. Het doel was om dit probleem te verhelpen en de nieuwe website te optimaliseren naar een minimale score van 9,5. 

Hoe hebben wij LULA geholpen?

Shoppagina van LULA

Het verhaal van LULA 

Het bedrijf ‘LULA’ werd opgericht in Hoogezand met het doel om duurzaamheid te promoten als oplossing. Dit heeft geresulteerd in een duurzaam product dat ook bereikbaar is voor de consument; Nachtzon by LULA. Volgens Marieke van LULA zit juist dáár de kracht waarmee een ieder te overtuigen is om te kiezen voor duurzaamheid. In het verlengde daarvan ligt natuurlijk onze klimaatcrisis waar, als er geen sleutel tot succes wordt gevonden voor het ‘aanprijzen’ van duurzaamheid, een enorm probleem voor onze kinderen gaat ontstaan.

De duurzame lampen van LULA

LULA brengt gemak, warmte en duurzaamheid bij elkaar in de Nachtzon; de exclusieve buitenlamp van LULA. Nachtzon by LULA is een innovatieve en duurzame manier van tuinverlichting. Er wordt gebruikgemaakt van natuurlijke materialen en moderne technieken. Zo is de houten tuinverlichting wat betreft stroomvoorziening zelfvoorzienend dankzij ingebouwde zonnepanelen. Een prachtig concept dat zowel voor thuis als professioneel gebruik geschikt is. Sfeervolle verlichting, waar je maar wilt; alle lampen zijn draadloos en dus zéér gemakkelijk te plaatsen. 

Wat zijn de volgende stappen?

Wij zijn trots op LULA en het eindresultaat van de nieuwe website. Naast het maken van een nieuwe website vinden wij als Team Dynalogical zeer belangrijk om de services en ondersteuning waar wij bekend om staan te blijven leveren. Denk hierbij aan periodieke optimalisatie en onderhoud aan de website, net als het verzorgen van een sterke hosting waarbij snelheid en korte lijnen ten allen tijden wordt toegepast.

Macbook Pro Space Grey met Homepagina van LULA als achtergrond
Pagespeed Insights

Betere toegankelijkheid door middel van een sterk geoptimaliseerde WordPress website.

Met een gemiddelde score van 97 is LULA aanzienlijk verbeterd in de Google ranking ten opzichte van de score 32 van de oude website. Door onze optimalisatie service wordt de nieuwe website door Google sneller bovenaan geplaatst, waardoor er meer verkeer ontstaat op de site.

Justin en Stef hebben samen met hun team onze site geoptimaliseerd. Top prestatie in zeer korte tijd. Bedankt mannen! Ik kan Dynalogical zeker aanbevelen voor de betere website ontwerp- en ontwikkelwerkzaamheden.

Hoeveel verkeer krijg ik op mijn website? Mobiele sites getoond op twee iphones.

Ook op zoek naar webdesign uit Emmen?

En maak kennis met Dynalogical! Samen bespreken we wat Dynalogical voor uw bedrijf kan betekenen.

Joran support