Verduurzaming en online zichtbaarheid, hand in hand.

Hydrobag logo in PNG formaat

Opdrachtgever

Hydrobag uit Emmer-Compascuum

Werkzaamheden

UX & Webdevelopment

Voor Hydrobag B.V. uit Emmer-Compascuum hebben wij een nieuwe snelle WordPress Website gebouwd met een custom design. Hydrobag is een verduurzamingsbedrijf uit Emmer-Compascuum dat als doel heeft zoveel mogelijk mensen energieneutraal te laten wonen d.m.v. hun innovatieve warmtepomp.

Voordat wij begonnen met het bouwen aan de nieuwe website scoorde hydrobag.nl een 30 via Pagespeed Insights. Het doel was om dit probleem te verhelpen en de nieuwe website te optimaliseren naar een minimale score van 95.

Hoe hebben wij Hydrobag geholpen?

De Hydrobag

Hydrobag is een flexibele, intelligente waterzak voor de opslag van warmte. De Hydrobag is gemaakt van innovatief gepatenteerd synthetisch rubber dat productie in elk gewenst model en elke benodigde grootte mogelijk maken. Daardoor is de Hydrobag ook in beperkte ruimtes te plaatsen, bijvoorbeeld in de kruipruimte of achter het knieschot van de woning. Dankzij de speciale isolatieschil is het warmteverlies van de Hydrobag minimaal. Zo is Hydrobag een energiezuiniger en efficiënter alternatief voor het buffervat (voor bijvoorbeeld vloerverwarming) en wordt een flinke energiebesparing of zelfs gasvrij wonen mogelijk.

Geen onnodige functies

Om er zeker van te zijn dat het meteen duidelijk is voor iedereen waar Hydrobag voor staat, was het onze missie om een goede overzichtelijke website te bouwen die ook enorm conversie gericht is. Middels een goed onderzoek en de juiste funnels is het Dynalogical gelukt om een snelle, doelgerichte website te bouwen.

Wat zijn de volgende stappen?

Nu dat de nieuwe website van Hydrobag is gerealiseerd is het belangrijk om bezoekers te trekken. Hiervoor hebben we een cross-channel strategie uitgedacht. Door middel van SEO, SEA en Sociale Media wordt er een constante stroom aan nieuwe klanten naar de website getrokken en zijn de hoeveelheid offerte vragen per week met 120% gestegen.

Hydrobag op een Mac Studio
Pagespeed Insights

Betere toegankelijkheid doormiddel van een sterk geoptimaliseerde WordPress website.

Met een gemiddelde score van 95 is Hydrobag aanzienlijk verbeterd in de Google ranking ten opzichte van de oude website. Door de optimalisatie service wordt de nieuwe website van Hydrobag door Google sneller hoger geplaatst en daardoor is ook de website conversie verhogend!

Door de goede service van dynalogical was mijn website veel beter geoptimaliseerd voor SEO. Hierdoor groeide mijn dagelijkse aanvragen met 200%! Deze jongens zijn zeker een aanrader! Goed in communicatie en goed meedenkend met het eind concept.

Hydrobag website op een iPhone
Hydrobag website op een iPad
Hydrobag website op 3 iPhones

Ook op zoek naar webdesign uit Emmen?

En maak kennis met Dynalogical! Samen bespreken we wat Dynalogical voor uw bedrijf kan betekenen.

Joran support