Veelgestelde vragen

Wij geven graag antwoord! Hieronder vindt u een aantal veelgestelde vragen:

Op het moment dat u vrijblijvend een offerte aanvraagt, wordt er zo snel mogelijk contact met u opgenomen om als eerste elkaar te leren kennen en te ontdekken wat u nodig heeft in een nieuwe website. Het Dynalogical team voor websites bouwen in Emmen vindt het erg belangrijk dat een website persoonlijk, betaalbaar en doeltreffend is. Zo onderzoeken wij na het gesprek met u, uw situatie en hoe de investering in uw nieuwe website haarzelf zal terugverdienen.

Waarom is een hosting pakket belangrijk?

Een website is niet bereikbaar zonder een hosting pakket. Daarom is het belangrijk dat u naast een website, ook een hosting pakket afneemt. Dynalogical levert verschillende hosting pakketten. Niet alleen voor de kleine ondernemer maar ook voor de grotere bedrijven.

Dat verschilt per website in bezoekersaantallen. Hoe meer verkeer u op uw website heeft, des te belangrijker is het om te kiezen voor een snel hosting pakket. Zo ervaren uw klanten altijd de gebruiksvriendelijkheid van uw website en maken zij meer conversies. En misschien wel het belangrijkste; als uw klanten tevreden zijn, komen ze gegarandeerd terug.

Dat kan zeker! Een hosting pakket van Dynalogical kunt u altijd upgraden. Neem even contact op, dan helpen wij u graag verder!

Ook dat is geen probleem. Wij migreren uw website en mailboxen kosteloos en nemen alle zorgen voor u uit handen. Zodra uw website weer online is geven wij u direct een seintje! Zo houden we onze klanten tevreden.

Niet gevonden wat u zocht?

En wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk!

Foto van Jasper