Dé Inductie Pannen Specialist - Ervaar zelf het verschil!

Inductiegeschiktepannen

Opdrachtgever

Inductiegeschiktepannen uit Emmen

Werkzaamheden

UX & Webdevelopment

Voor Inductiegeschiktepannen hebben wij een nieuwe snelle WordPress Website gebouwd met een custom design. Inductiegeschiktepannen.nl is een onderdeel van Janvanpeer.nl, de grootste winkel van het noorden op het gebied van koken, tafelen en cadeaus. Als een familiebedrijf met vier generaties ervaring, bieden ze al 122 jaar kookgerei aan. Ze hebben een passie voor koken en bieden met uitgebreide vakkennis het beste kookgerei tegen scherpe prijzen. De website biedt meer dan 450 verschillende pannen en uitgebreide informatie over het gebruik, materialen, rendement en de verschillen in pannen.

Hoe hebben wij Inductiegeschiktepannen geholpen?

Ronald van Peer, Justin Ripassa & Joran van Dynalogical

Productaanbod

De website biedt een breed scala aan pannen die specifiek zijn ontworpen voor inductiekookplaten. Dit omvat pannensets, downdraft pannen, PFAS-vrije koekenpannen, RVS koekenpannen, wokken, hapjespannen, braadpannen en speciale pannen.

Persoonlijke aanpak

Wij als team Dynalogical vinden het belangrijk om samen met de klant te brainstormen over wat hun nieuwe website nodig heeft om online grote stappen vooruit te zetten. Ook in dit project hebben de developers en designers van Dynalogical samen met Ronald het plan ontwikkeld waarbij www.inductiegeschiktepannen.nl haar definitieve vorm kreeg.

Wat zijn de volgende stappen?

Nu dat de website van www.inductiegeschiktepannen.nl online staat, zullen wij actief support blijven geven voor de website op het gebied van hosting en onderhoud. Samen met Ronald zorgen wij dat de website snel blijft en veel conversies blijft maken.

 

Een Macbook met de homepagina van Inductiegeschiktepannen op het scherm

Na een leuk gesprek met Justin heeft Dynalogical mijn website geoptimaliseerd. Zo zijn we in Google van 30% rating naar boven de 80% gestegen. Ook de overige tips heb ik ter harte genomen en is de conversie in de webshop aanzienlijk vergroot. Bedankt en keep up the good work!

Twee iPhones met de shop pagina en het menu van inductiegeschiktepannen
Mockup van een Iphone met de website van Inductiegeschiktepannen

Ook op zoek naar webdesign uit Emmen?

En maak kennis met Dynalogical! Samen bespreken we wat Dynalogical voor uw bedrijf kan betekenen.

Joran support