Dynalogical Logo Dynalogical Logo
Dynalogical Logo

Onze meest gestelde vragen
over betaalbare websites in Emmen op een rijtje

Header
Algemeen

Bij Dynalogical begrijpen wij dat het vanzelfsprekend is dat u niet alle antwoorden heeft wanneer u op zoek bent naar een nieuwe betaalbare website uit Emmen. Daarom hebben wij de meest gestelde vragen over websites, hieronder, op een rijtje gezet.

Waarop wordt de prijs van een website gebaseerd?

De prijs van een nieuwe betaalbare website moet gebaseerd zijn op uw wensen. Omdat wij alle websites op maat maken in Emmen en heel Nederland, stemmen wij de prijs tijdens het kennismakingsgesprek goed met u af. Zo betaald u exact voor wat u nodig heeft.

Wat kan ik verwachten wanneer ik een offerte aanvraag voor een nieuwe website?

Op het moment dat u vrijblijvend een offerte aanvraagt, wordt er zo snel mogelijk contact met u opgenomen om als eerste elkaar te leren kennen en te ontdekken wat u nodig heeft in een nieuwe website. Het Dynalogical team voor websites bouwen in Emmen vindt het erg belangrijk dat een website persoonlijk, betaalbaar en doeltreffend is. Zo onderzoeken wij na het gesprek met u, uw situatie en hoe de investering in uw nieuwe website haarzelf zal terugverdienen.

Hoe kan ik zelf dingen aanpassen op mijn website?

Ieder project is anders, daarom dat de achterkant ook bij elk project anders in elkaar zit. Ons team voor het bouwen van websites in Emmen zorgen altijd voor een systeem dat gemakkelijk te gebruiken is. Mocht je er niet uitkomen, staan wij altijd voor u klaar en helpen wij graag bij het aanpassen van uw website. Dit kan d.m.v. een persoonlijke uitleg of een bijgeleverde handleiding.

Bestaat de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten?

Zeker! Ook in corona-tijd leveren wij betaalbare en goede websites in Emmen en de rest van Nederland en daarbuiten. Persoonlijk contact is het belangrijkste aspect van ICT-services op maat. Wij hebben uw visie en input nodig om onze websites te bouwen naar uw eisen. Daarom is het mogelijk om naast digitaal contact ons ook te ontmoeten via zoom of face to face in Nederland.

Wat zijn de levertijden van Dynalogical?

Dit varieert tot de grootte van het project, echter hanteren wij zelf de richtlijn om uw online omgeving tussen 1 maand / anderhalve maand af te hebben. Mocht u een groter project hebben, dan maken wij een aparte afspraak met u.

Enthousiast geworden?

Vraag direct een offerte aan

30% goedkoper dan het gemiddelde webbureau voor dezelfde hoge kwaliteit Offerte aanvragen